fbpx

Gegevens

Romy fotografie | Romy Brummelkamp
Berkendijkje 8
5741 HP Beek en Donk
www.romyfotografie.nl
info@romyfotografie.nl

06 22 25 81 67
IBAN: NL16 ABNA 0875 5553 49
KVK: 70043698
BTW: NL002249086B65

Algemeen

De fotograaf is in geen geval aansprakelijk voor lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot of reportage.

De fotograaf behoudt zich het recht voor informatie op de website aan te passen. De klant kan in een voorkomend geval slechts aanspraak maken op hetgeen met hem/haar overeengekomen is.

Bij het boeken van een fotoshoot of reportage gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Offerte

De geldigheidsduur van een offerte bedraagt 2 maanden vanaf de offertedatum.

 

De fotoshoot

De datum van de fotoshoot of reportage wordt in overleg afgesproken. In geval van slecht weer mag uiterlijk de ochtend voorafgaand aan de fotoshoot of reportage de afspraak uitgesteld worden door zowel fotograaf als klant. In geval van overmacht kan door beide partijen in elk geval afgezegd/uitgesteld worden.

 

Betaling

De klant mag de betaling contant voldoen, of overmaken op de bankrekening. De klant ontvangt de foto’s nadat de fotograaf de betaling ontvangen heeft. Betaling geschiedt binnen 14 dagen vanaf de factuurdatum.

Bij klachten zal in overleg besloten worden wat een passende oplossing is.

 

De foto’s

Foto’s worden binnen 4 weken aan de klant geleverd. De klant krijgt alle (bewerkte) foto’s opgestuurd. De foto’s zijn te bereiken via een online beveiligde omgeving. Het album zal 2 weken open staan. Mocht de klant hierna nog toegang willen tot het album, dan kan het op verzoek opnieuw opengezet worden.

 

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s berust te allen tijde bij de fotograaf.

De klant heeft het recht tot reproductie voor eigen gebruik.

De klant zal enkel foto’s plaatsen op eigen sociale media als daar een linkvermelding naar de website of social media pagina van Romy fotografie bij staat.

 

Bruidsfotografie

Reiskosten tot 100 km zijn inclusief. Dat wil zeggen: alle door de klant gewenste verplaatsingen bij elkaar opgeteld.

Bij reportages langer dan 4 uur zal de fotograaf voorzien worden van eten (maaltijd afhankelijk van het tijdstip) en drinken.

Alle details (onder andere adressen van de locaties) worden uiterlijk 2 weken voor de bruiloft gedeeld met de fotograaf.

 

Privacy

Romy fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens doorgeven aan derden of openbaar maken.