Toen ik mezelf, na het behalen van mijn tweede bachelor, een camera cadeau deed, had ik nooit gedacht dat het zover zou komen.

Mijn naam is Romy, geboren in Beek en Donk en via Haarlem een aantal jaar later weer terecht gekomen in Beek en Donk. Daar woon ik momenteel met mijn lieve man en onze drie kinderen. Druk? Nee joh, het kan altijd drukker! Sinds 2019 wonen wij in een oude woonboerderij met een stuk grond erbij. Bij uitstek de ideale plek om veel mooie foto’s te kunnen schieten!

Ik geniet ervan mensen voor mijn camera te hebben. Of het nou verliefde stelletjes zijn, een klein baby’tje of een peuter. Liefde in de breedste zin van het woord, dat wil ik voor mijn camera. Als ik de foto’s gemaakt heb en ze vervolgens ga uitzoeken en ga bewerken dan geniet ik opnieuw. Het is mooi om pure liefde, ultiem geluk, vast te leggen.

Liefde zit in veel dingen. In het kijken naar je eigen baby, het kijken naar je verloofde of het hebben van pretoogjes bij het zien van een grote, vrolijk gekleurde, heerlijk smakende taart!

Sinds enige tijd heb ik mijn eigen fotostudio aan huis. In mijn fotostudio leg ik voornamelijk cakesmashes en portretten vast. Sommigen mensen willen graag een zakelijke foto voor LinkedIn, anderen juist een leuke profielfoto voor Facebook of een goede foto voor bij oma op de kast. Ook is er een combinatie mogelijk van foto’s in mijn fotostudio en foto’s in mijn eigen bos.

Met heel veel liefde leg ik jou en je gezin of je geliefde vast. Neem gerust contact met me op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Lieve groet,

Romy