fbpx

Toen ik mezelf, na het behalen van mijn tweede bachelor, een camera cadeau deed, had ik nooit gedacht dat het zover zou komen.

Romy Brummelkamp

Mijn naam is Romy, geboren in Beek en Donk en via Haarlem een aantal jaar later weer terecht gekomen in Beek en Donk. Daar woon ik momenteel met mijn lieve man en onze drie kinderen. Druk? Nee joh, het kan altijd drukker! Sinds 2019 wonen wij in een oude woonboerderij met een stuk grond erbij. Bij uitstek de ideale plek om veel mooie foto’s te kunnen schieten!

In een grijs verleden (oke, dat valt wel mee, maar zo voelt het wel!) heb ik de opleiding commerciële economie – leisure management gevolgd en positief afgerond. HBO diploma 1 was binnen. Vervolgens heb ik voor het vak economie mijn onderwijsbevoegdheid behaald (diploma 2, #hoppaaaa). Daarna via een aantal omwegen in de horeca, luchtvaart en het onderwijs heb ik de camera professioneler ter hand genomen! En toen ontstond Romy fotografie!

Ik geniet ervan mensen voor mijn camera te hebben. Of het nou verliefde stelletjes zijn, een klein baby’tje of een peuter. Liefde in de breedste zin van het woord, dat wil ik voor mijn camera. Als ik de foto’s gemaakt heb en ze vervolgens ga uitzoeken en ga bewerken dan geniet ik opnieuw. Het is mooi om pure liefde, ultiem geluk, vast te leggen.

Met heel veel enthousiasme leg ik jou en je gezin of je geliefde vast zoals jullie zijn. Ik zorg dat elke shoot een feestje is, iedereen gaat altijd met een grote glimlach op het gezicht weer naar huis.

Ik maak lichte, romantische foto’s. Door middel van kleine opdrachtjes lok ik spontane momenten uit, want spontane momenten zijn het allermooiste om vast te leggen. Spontaniteit zorgt voor pure foto’s. Foto’s van jullie zoals jullie zijn.

Neem gerust contact met me op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vergeet ook niet mijn portfolio te bekijken, hopelijk sluit mijn stijl aan bij waar jullie naar op zoek zijn!

 

Lieve groet,

Romy

BEKIJK NU MIJN PORTFOLIO