fbpx

If you do what you enjoy doing you'll never have to work hard.
- Mahatma Ghandi

Mijn werkwijze

Cakesmashes

Jullie hebben bij mij een datum afgesproken voor een shoot. En dan? Jullie ontvangen op tijd van mij alle informatie die jullie nodig hebben. Hebben jullie gekozen voor een cakesmash? Samen bespreken we of jullie de taart zelf regelen of dat ik dat voor jullie doe. Ook bespreken we welke kleding jullie leuk vinden en of ik jullie nog ergens mee kan helpen. Daarnaast is het altijd mogelijk om afspraken te maken over de versiering. Ik gebruik altijd een standaard versiering, maar jullie mogen uiteraard ook eigen versiering meebrengen. We hebben telefonisch contact om deze dingen met elkaar af te spreken. Na de shoot zorg ik voor een lekker warm bad zodat jullie het fotomodel ook weer fris en gewassen mee naar huis kunnen nemen en waarschijnlijk direct in bed te kunnen leggen!

Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een preview met 10 foto’s. Deze foto’s kunnen jullie meteen gebruiken om naar familie en vrienden te sturen of om te delen op sociale media. Als jullie de shoot op tijd geboekt hebben kunnen jullie deze foto’s zelfs gebruiken voor de uitnodiging van het grote feest! Binnen 2 weken lever ik alle foto’s digitaal in hoge- en lage resolutie. Als jullie ook een album besteld hebben ontvang jullie dat per post binnen 4 weken na het ontvangen van de foto’s!

Newborn lifestyleshoots

Hebben jullie gekozen voor een newborn lifestyle shoot? Wat een eer dat ik jullie gezinnetje mag vastleggen in jullie eigen vertrouwde huis. Uiterlijk een week voor de shoot nemen wij telefonisch contact met elkaar op om de laatste dingetjes te bespreken. Zoals welke kleding jullie aan doen en dat het huis opgeruimd is als ik aankom. Baby’s bepalen, zij bepalen eigenlijk zo’n beetje alles. Het kan daarom voorkomen dat je baby de ene week in een ritme zit en dat je denkt dat een bepaalde tijd juist handig is, terwijl dat de andere week volledig anders is. Dat is geen probleem. Ik reserveer altijd meer dan voldoende tijd voor jullie. Op voorhand kunnen we iets later of eerder afspreken, maar ook als ik bij jullie ben is het niet erg als een en ander wat uitloopt. Zoals ik al zei… baby’s bepalen!

Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een preview met 10 foto’s. Deze foto’s kunnen jullie meteen gebruiken om naar familie en vrienden te sturen of om te delen op sociale media. Binnen 2 weken na de shoot lever ik alle foto’s digitaal in hoge- en lage resolutie. Jullie ontvangen een link naar een online beveiligde omgeving. Hier kunnen jullie de foto’s bekijken en downloaden. Hebben jullie ook een album besteld? Dan ontvangen jullie dat per post binnen 4 weken na het ontvangen van de foto’s!

Bruiloften

Hebben jullie voor mij gekozen als jullie trouwfotograaf? Wat leuk! Jullie hebben contact met mij opgenomen en samen plannen we ons kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jullie trouwdag, ook vertel ik jullie over de mogelijkheden van een trouwalbum. Zijn jullie net zo enthousiast als ik ben? Dan staat, door middel van de aanbetaling, jullie datum vast in mijn agenda en kan ik net als jullie niet meer wachten tot het zo ver is!

Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een preview met minimaal 20 foto’s. Deze foto’s kunnen jullie direct delen op social media en natuurlijk met vrienden en familie! Binnen 4 weken ontvangen jullie van mij het vooraf afgesproken aantal bewerkte foto’s, in hoge- en lage resolutie. Deze foto’s ontvangen jullie digitaal en nog per post met een USB-stick en het verrassingsalbum. Hebben jullie gekozen voor een trouw- of ouderalbum? Deze ontvang je binnen enkele weken na het ontvangen van de foto’s. Ik lever eerst de foto’s aan en ga daarna het album samenstellen, dit omdat ik jullie de kans wil geven een aantal foto’s te kiezen die zeker in het album moeten en een aantal foto’s aan te wijzen die er zeker niet in moeten. Ik streef ernaar alles binnen 7 weken af te ronden.

Het bewerken van foto’s doe ik met de hoogste zorg en prioriteit. Natuurlijk kan het voorkomen dat ik een foto geleverd heb die jullie liever in zwart-wit hadden gehad, laat me dit gerust weten dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ook kan het voorkomen dat jij je nog een foto herinnert van de shoot die je niet terug denkt te zien in de geleverde foto’s. Ook dan heb ik graag dat je contact met mij opneemt, we bekijken dan samen waar het mis gegaan is of wat de reden is dat de foto er niet bij zit. Samen komen we er dan wel uit!

Ik hoor het heel graag wat je van de shoot en de geleverde foto’s vindt. Met jullie goedkeuring deel ik jullie review graag met anderen. Positieve berichten moet je altijd delen! Dit geldt overigens ook voor de foto’s, vooraf vraag ik toestemming voor het delen van de foto’s.

Horen dat jullie het hele proces als iets positiefs hebben ervaren is natuurlijk mijn doel! En daar ga ik elke shoot weer voor. Van voorbereiding en kennismaking, tot na het leveren van de foto’s. Ben je desondanks niet tevreden? Deel dit dan asjeblieft met mij, dan kijken we samen hoe we dit kunnen oplossen.