fbpx

A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.
- Mignon McLaughlin

Bruiloften

Ik geloof dat de ware bestaat. Ik geloof dat twee mensen voor de rest van hun leven samen kunnen zijn. Dat maakt dat die ene dag, de bruiloft, de meest speciale dag is die je met je geliefde kan meemaken. Het is daarom voor mij een hele eer wanneer ik deze dag voor jullie mag vastleggen.

Ik kan niet wachten om in gesprek te gaan over jullie dag. De dag die jullie altijd zal bij blijven en waar ik met liefde een blijvende herinnering van maak.

Dromen jullie van spontane, romantische foto’s? Foto’s waar jullie jaren later weer hetzelfde gevoel bij krijgen als het gevoel wat je tijdens de bruiloft had? Ik wil deze droom graag voor jullie laten uitkomen.

Het tarief voor bruidsfotografie start bij €700 voor 6 uur fotografie. Mochten jullie interesse hebben in mij als fotograaf tijdens deze speciale dag, neem dan gerust contact met me op. We plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we alle mogelijkheden bespreken.

In mijn bruidsbrochure staat de belangrijkste informatie over bruidsfotografie verzorgd door mij. Je kunt deze brochure gemakkelijk aanvragen door hieronder je gegevens achter te laten. Je ontvangt de brochure dan zo snel mogelijk in je inbox!

DOWNLOAD NU!

I learned no detail was too small, it was all about the details.