Beauty can be seen in all things. Seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.
- Matt Hardy

Baby's en kinderen

Jij bent op zoek naar een fotograaf die waardevolle momenten van jouw gezin en/of kinderen kan vastleggen.

 

Of het nu gaat om een “newborn lifestyle shoot” of om een “cakesmash shoot”, ik leg graag dit ultieme geluk voor jullie vast!

 

De newborn lifestyle shoot hoeft echt niet persé plaats te vinden binnen 2 weken. In het begin is je leven al hectisch genoeg en hangen de wallen misschien wel op je knieën. Niet dat die wallen zo’n probleem zijn, maar zelf voel je je daar vaak nog niet echt op je gemak bij, niet zo snel na de bevalling. Deze shoot kan ook gemakkelijk plaats vinden na 4 of 6 of 8 weken. Doe het vooral wanneer jullie eraan toe zijn.

 

Natuurlijk zal ik jullie tijdens de shoot jullie begeleiden en helpen om goede poses aan te nemen. Ik vind het het allerbelangrijkste dat jullie doen waar jullie je goed bij voelen. Vaak laat ik de gezinsleden hun eigen gang gaan, om zo ook spontane foto’s te kunnen maken. Samen zorgen we ervoor dat jullie met een goed gevoel kunnen terugkijken op de shoot, met ook nog eens een heel mooi eindresultaat.

 

Een cakesmash vindt meestal plaats rond de eerste verjaardag. Je regelt zelf een taart, of spreekt met mij af dat ik dat doe. We maken eerst een aantal foto’s zonder taart en vervolgens mag je kind zich helemaal uitleven op de taart. Het wordt een bijzonder tafereel! Je mag zelf voor aankleding zorgen, maar ook dit kan je aan mij overlaten.

 

Ik spreek uit ervaring dat een cakesmash rond een tweede verjaardag ook erg leuk kan zijn! Mijn eigen zoontje heeft met zijn eerste verjaardag geen cakesmash shoot gehad. We hebben hem daarom rond zijn tweede verjaardag los laten gaan op een taart. Toen heb ik besloten dat onze kinderen elke verjaardag een cakesmash shoot krijgen! Hoe leuk is dat! Ik kijk nu al uit naar mijn kinderen als pubers tijdens een cakesmash shoot ;-).

De kleine lettertjes...

Newborn lifestyleshoot

Cakesmash shoot

Duur: 1,5 – 2 uur
Locatie: bij jullie thuis
Inclusief: 15 bewerkte foto’s, digitaal in hoge resolutie
Inclusief: 15 x 15 album met 12 pagina’s

Prijs: €150,00 incl. BTW

Duur: 1 – 1,5 uur
Locatie: Mijn fotostudio
Inclusief: 15 bewerkte foto’s, digitaal in hoge resolutie
Inclusief: 15 x 15 album met 12 pagina’s

Prijs: €150,00 incl. BTW

Reiskosten: Binnen 10 km. van Beek & Donk geen extra kosten, daarbuiten €0,19 per km.

Op alle fotoshoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.